Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

„Csak a csapatra koncentrálok” – Szalah nem akar beszélni a liverpooli szerződéséről

Mohamed Szalah, az FC Liverpool egyiptomi csatára azt mondta, nem akar önző lenni és a szerződéséről beszélni, miközben csapata több fronton is trófeákért harcol.

A Liverpool jelenleg második helyen áll az angol bajnokságban, mindössze egy ponttal az éllovas Manchester City mögött, amellyel vasárnap este csap össze. A Bajnokok Ligájában a Benfica otthonában aratott keddi 3-1-es siker után fél lábbal már a négy között érezheti magát. Emellett februárban megnyerte a Ligakupát, az FA-kupában pedig elődöntős.

Kapcsolódó
Futball-vb szurkoló és sör nélkül – milyen az?
Közeledik a nyár, de szokatlan módon még hónapokat kell várni a katari labdarúgó-világbajnokság kezdésére.

Szalah szerződése 2023 júniusáig érvényes a Liverpoolnál, az új megállapodásról hosszú ideje tárgyalnak a felek. A brit sajtó úgy tudja, a támadó hamarosan aláír és akár pályafutása végéig a klubnál maradhat.

Nem lehetek önző, nem beszélhetek a saját helyzetemről. A csapat szempontjából a legfontosabb időszakot éljük, ezért csak a csapatról akarok beszélni. Arra akarok összpontosítani, ami a csapat előtt áll

– idézte az MTI a Sky Sportsnak nyilatkozó csatárt.

Arra a kérdésre, hogy bízik-e a szerződése körüli tárgyalások mihamarabbi lezárásában, Szalah azt válaszolta: „Nem mondhatok sem nemet, sem igent. Korábban többször elmondtam már, mit szeretnék, de ahogy említettem, nem akarok ebbe mélyebben belemenni, mert ez egy nagyon érzékeny téma. A csapatnak győznie kell, én pedig nem akarok a hírekben szerepelni a szerződésemet taglalva. Csak a csapatra koncentrálok.”

Szalah 2017-ben az AS Romától igazolt az Anfield Roadra, ahol azóta kulcsjátékos, több mint 150 gólt szerzett az együttes színeiben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!