Nemzetközi foci

Őrült hajrá után vetett véget a nyeretlenségi szériának a Sevilla

Fran Santiago/Getty Images
Fran Santiago/Getty Images

A Sevillának mozgalmas utolsó percek után sikerült megszakítania a nyeretlenségi sorozatát, miután 4-2-re legyőzte a Granadát.

Darwin Machis hozta rá a frászt a La Liga második helyezettjére, miután a 23. percben egy távoli lövéssel vezetést szerzett.

Ezután viszont Diego Carlos egy szép fejessel egyenlített, térfélcsere után pedig egy mázlis támadás végén sikerült fordítani is. Még Rafa Mir is betalált a félidő derekán, de les miatt a videobíró segítségével érvénytelenné vált ez a gól. Minden jel arra utalt, hogy a Sevilla innentől már kényelmesen megnyeri a találkozót, de Victor Diaz nem kapta meg az értesítőt erről, a 88. percben fejelt hálóba egy szöglet után.

Kezdődhetett a hajsza a győztes gólért, végül Rafa Mir passzolhatott kapuba egy szépen kidolgozott akció végén. Ezzel aztán tényleg megnyerte már a meccset a Sevilla.

Sőt az utolsó percben még egy utolsó Papu Gómez-gól is belefért az időbe.

Ezzel véget ért a Sevilla nyeretlenségi sorozata, egy Barcelona elleni vereség mellett három döntetlen után tudott újra nyerni. Ezzel második helyen áll, de a Real Madrid 9 ponttal előzi és egy meccsel kevesebbet játszott.

Végeredmény – La Liga, 31. forduló

Sevilla-Granada 4-2 (1-1)
Gólszerző: Carlos (32.), Ocampos (66.), Mir (93.), Gómez (99.) ill. Machis (23.), Diaz (88.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik