Paul Gilham/Getty ImagesPaul Gilham/Getty Images
Nemzetközi foci

Sorban érkeznek a Chelsea kérői Roman Abramovicshoz

Sorban futnak be az ajánlatok Roman Abramovicshoz, a Chelsea orosz tulajdonosához.

Kapcsolódó
Roman Abramovics bejelentette, hogy eladja a Chelsea-t
Nem a pénzért, hanem a biztonság kedvéért.

Az orosz–ukrán háború miatt az Egyesült Királyság is szankcionált üzletember előbb a klub irányítását adta át, majd bejelentette, hogy eladja a Chelsea-t. Azóta megy a találgatás, hogy kinek a kezébe kerül az egyesület, jelentkezőkből pedig nincs hiány. Az ESPN szerint Robert Johnson, a New York Jets tulajdonosa, míg a svájci Blicknek Hansjörg Wyss nyilatkozott úgy, hogy szívesen megvenné a klubot.

A londoni egyesülettel szorosan együttműködő újságíró, Nizaar Kinsella összefoglaló cikkében azt írja, tíz komoly vevő is bejelentkezett Abramovicsnál, a Goal.com szerint egy szaúdi cégcsoport is található közöttük. A Chelsea tulajdonosa korábban azt ígérte, nem fog megszabadulni a klubtól gyorsított eljárással, így valószínűleg hosszas tárgyalássorozat vár rá.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!