Nemzetközi foci bajnokok ligája

Libabőr: így fogadták csapatukat a madridi drukkerek a BL-meccs előtt

Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Spanyolország egyik legszenvedélyesebb szurkolótáborával bír az Atlético, a madridi drukkerek pedig ezt szerda este, a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt és alatt is bebizonyították.

Kapcsolódó
Már tényleg szenzációnak számít, ha Ronaldo szabadrúgásgólt lő
Az Atlético Madrid ellen is odaállt a labda mögé, de az elmúlt évek alapján semmi sem indokolja, hogy ne engedje át másnak a lehetőséget.

Már a meccs előtt óriási tömeg gyűlt össze a Wanda Metropolitano mellett, a drukkerek énekléssel és fáklyákkal várták a csapatbuszt, amelynek begördülését hatalmas üdvrivalgás fogadta. Nem csoda, ha mindezek után a szezon egyik legharapósabb Atletije nézett fakasszemet a Uniteddel, Diego Simeone csapata ráadásul már korán, a 7. percben vezetést szerzett, így majdnem végig libabőrös hangulat volt a stadionban. Csak azért nem végig, mert bár a spanyolok két kapufát szereztek az első félidőben csapnivalóan játszó Manchester ellen, az angolok végül a 80. percben ki tudtak egyenlíteni, így 1-1-ről folytatják majd a csapatok a nyolcaddöntős párharcot az Old Traffordon.

Az Atlético Madrid szurkolói a meccs előtt és alatt:

Olvasói sztorik