Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Libabőr: így fogadták csapatukat a madridi drukkerek a BL-meccs előtt

Spanyolország egyik legszenvedélyesebb szurkolótáborával bír az Atlético, a madridi drukkerek pedig ezt szerda este, a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt és alatt is bebizonyították.

Kapcsolódó
Már tényleg szenzációnak számít, ha Ronaldo szabadrúgásgólt lő
Az Atlético Madrid ellen is odaállt a labda mögé, de az elmúlt évek alapján semmi sem indokolja, hogy ne engedje át másnak a lehetőséget.

Már a meccs előtt óriási tömeg gyűlt össze a Wanda Metropolitano mellett, a drukkerek énekléssel és fáklyákkal várták a csapatbuszt, amelynek begördülését hatalmas üdvrivalgás fogadta. Nem csoda, ha mindezek után a szezon egyik legharapósabb Atletije nézett fakasszemet a Uniteddel, Diego Simeone csapata ráadásul már korán, a 7. percben vezetést szerzett, így majdnem végig libabőrös hangulat volt a stadionban. Csak azért nem végig, mert bár a spanyolok két kapufát szereztek az első félidőben csapnivalóan játszó Manchester ellen, az angolok végül a 80. percben ki tudtak egyenlíteni, így 1-1-ről folytatják majd a csapatok a nyolcaddöntős párharcot az Old Traffordon.

Az Atlético Madrid szurkolói a meccs előtt és alatt:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!