Nemzetközi foci sport

Ritkán látni, hogy a Boca Juniors teljes védelmét így állva hagyják hazai pályán

Ha valaki nem is követi az argentin labdarúgást, akkor is tudja, hogy a Boca Juniors az ország egyik legjobb csapata. Éppen azért szokatlan, hogy egyetlen mozdulattal verjék át az egész védelmet, pedig hétfő hajnalban ez történt.

A Colón elleni mérkőzésen a 23. percben már vezetett is a hazai csapat és már csak néhány percet kellett volna kihúznia a Bocának, amikor szöglethez jutottak a vendégek. A rövidre érkező labdát Luis Miguel Rodriguez sarokkal pörgette tovább, amivel teljesen átverte ellenfeleit, Lucas Beltrán pedig köszönte szépen, kiegyenlített.

Ezzel kialakult a végeredmény is és mivel az első fordulót játszották, egy ponttal áll mindkét csapat a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!