Nemzetközi foci

„Ha beszartok a fontos meccsektől, menjetek a Serie C-be” – José Mourinho kiakadt a csapatára

Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Az Internazionale csapata kedden 2-0-ra legyőzte az AS Romát a Coppa Italia negyeddöntőjében.

Kapcsolódó
Álomgólt is lőtt a kupaelődöntőbe jutó Inter Mourinho csapata ellen
A négy között újabb milánói derbi jöhet, hacsak a Lazio nem szól közbe.

A fővárosi csapat edzője, José Mourinho kicsit sem volt lenyűgözve játékosai produkciójától és kiszivárgott a hosszú kirohanás, amit a focistáknak előadott. A portugál szakember pedig nem fogta vissza magát.

„Tudni akarom, miért szartok be az Intertől. Az első tíz percben tele volt a gatyátok! Ha már itt tartunk, miért szartok be az AC Milantól? Ugyanúgy be voltatok tojva az elején, mint most. Két éve vagyok itt és nem tudom, miért csináltok úgy, mintha mi egy kiscsapat lennénk, ők meg a nagyok. Ha kiscsapatként viselkedünk, úgyis kezelnek majd minket. Minket gyerekként kezelnek, az Intert meg nagyoknak nézik, mert amint meglátjátok őket a pályán, beszartok!

Egy férfi legnagyobb hibája, ha töketlen és nincs személyisége. Féltek ezektől a meccsektől? Akkor menjetek a Serie C-be focizni, ahol nincsenek bajnokok, csúcskategóriás stadionok, meg nagy nyomás”

– idézi a Corriere dello Sport az AS Roma edzőjét.

Az olasz lapok szerint egyébként nem sült el jól a beszéd, mert a játékosokat csak megbántotta Mourinho, nem motiválta. A portugál edző alatt egyébként is inog a pad, nem kizárt, hogy ezzel az öltözőt is elveszítette.

Olvasói sztorik