Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

A sokat kritizált védő belement a fizetéscsökkentésbe, így végre regisztrálta az új igazolást a Barca

Mi is beszámoltunk róla, hogy Samuel Umtiti nemcsak 10 milliót eurót meghaladó fizetésével okozott fejtörést a Barcelonának, hanem azzal is, hogy több érdeklődő ajánlatát is visszadobta.

Kapcsolódó
A Barcánál berágtak a védőre, akitől nem tudnak megszabadulni
Egymás után dobja vissza az ajánlatokat.

A Goal.com most arról számolt be, hogy Umtiti új, 2026-ig szóló szerződést írt alá a Barcával, de belement abba, hogy az előző szerződésből – amely 2023 nyaráig szólt – hátralévő másfél évben csökkentett fizetést kapjon.

A katalán klub közleményében hálálkodott a játékosnak, amiért a klub iránti elkötelezettsége jeléül belement a fizetéscsökkentésbe. Umtiti gesztusa azért is volt fontos, mert a Barca így regisztrálni tudja a Manchester Citytől leigazolt Ferran Torrest.

Torres elkapta a koronavírust, és egyelőre még karanténban van, úgyhogy várhatóan kihagyja a Real Madrid elleni szerdai Szuperkupa-elődöntőt, így legkorábban január 19-én, a Bilbao elleni Király Kupa-meccsen mutatkozhat be,.

A kiemelt képen Ferran Torres látható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!