Nemzetközi foci

A Barcánál berágtak a védőre, akitől nem tudnak megszabadulni

Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Barcelona egy helyben toporog Samuel Umtiti ügyében. A klub már nyáron szeretett volna megszabadulni a világbajnok francia védőtől, akinek a hírek szerint 11 millió  euró körül van a fizetése, de már akkor sem járt sikerrel.

Kapcsolódó
Meg akart szabadulni egy játékosától a Barca, de nem sikerült
Kikerült a kezdőből, sokat is keres, ráadásul még három évig szól a szerződése.

A Sport nevű spanyol lap azt írja, a védő, aki idén mindössze egyetlen bajnokin kapott szerepet, már öt ajánlatot is visszautasított, legutóbb a török Fenerbahce érdeklődésére mondott nemet, mivel egy BL-szintű csapat hívására vár.

A klubnál eközben egyre fogy a türelem Umtitivel szemben, akinek 2023 nyaráig szól a szerződése. Nem Umtiti az egyetlen, akinek az eladásán szeretne pénzt keresni a Barca, Philippe Coutinho is ebbe a kategóriába tartozik, annak ellenére, hogy a brazil támadó középpályás 12 bajnokin is pályára lépett idén.

Umtiti és Coutinho eladása a bevétel mellett azért is lenne fontos a Barcelonának, mert a játékosok fizetésére vonatkozó limit miatt egyelőre nem tudták regisztrálni a Manchester Citytől leigazolt Ferran Torrest, bár Joan Laporta elnök azt nyilatkozta, hogy ezt a problémát még a héten el fogják hárítani.

Olvasói sztorik