Visionhaus/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Ha nem jut ki Wales a vébére, Gareth Bale visszavonulhat

Amennyiben a walesi válogatott nem jut ki a világbajnokságra, Gareth Bale befejezheti pályafutását, írja a The Athletic.

Walesnek pótselejtezőn kell kiharcolnia a vb-szereplést, amely meghatározó szempont Bale jövőjét illetően. A támadónak ugyanis lejár a szerződése a Real Madridnál a nyáron, a fővárosi csapat pedig nem akar hosszabbítani vele.

Pályafutása következő lépése attól függ, hogy az országa kijut-e a katari világbajnokságra. Amnnyiben ez sikerül, új klub után néz, hogy jó állapotban mehessen a tornára. Ha viszont ez nem sikerül, Bale a visszavonuláson is eltöprenghet. Kétszer nyert La Ligát, négyszer Bajnokok Ligáját, így aztá anyagilag nincs már rászorulva, hogy folytassa

– írja David Ornstein, hozzátéve azt is, hogy nem lesz szükség topcsapat érdeklődésre sem.

Walesnek először Ausztriát kell legyőznie a világbajnoki szerepléshez, majd a skót-ukrán párharc győztesével meccsel a katari utazáshoz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!