Kovács Tamás/MTI
Nemzetközi foci sport

A Vidi támadója is mehet az Afrikai Nemzetek Kupájára

A MOL Fehérvár FC támadója, Lamin Jallow is kijuthat az Afrikai Nemzetek Kupájára, szúrta ki .

Tom Saintfiet, a gambiai válogatott szövetségi kapitánya január elején 28 játékost nevezett a bő keretének, amelyben a Vicenzának kölcsönadott Jallow is szerepel. A jelek szerint a végső keretben is ott lehet Gambia csapatában, amely az “F” csoportba került Malival, Mauritániával és Tunéziával.

Kapcsolódó
Másodszor is koronavírusos lett, bukhatja az Afrika Kupát a Fehérvár védője
Január 9-én kezdődik a 2022-es év első nagy futballtornája.

Jallowék ellen jut majd szóhoz a Fradi középpályása, Aissa Laidouni. Rajta kívül a két Mmaee Marokkót képviseli majd, egyedül Stopira szereplése kérdéses, mert koronavírusos lett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!