Nick Potts/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Jürgen Klopp helyettese is koronavírusos lett

Jürgen Klopp vezetőedző után az asszisztense, Pepijn Lijnders is koronavírusos lett a Liverpool stábjából.

Sorban dőlnek ki a liverpooli játékosok és edzők az elmúlt napokban, a Chelsea elleni mérkőzést Roberto FirminoAlisson Becker és Joel Matip is pozitív minta miatt hagyta ki. A csapat csütörtökön a Ligakupa elődöntőjében játszik az Arsenallal, de a helyzetre való tekintettel halasztást kért, amelyre egyelőre nem kapott választ.

Kapcsolódó
A Liverpool halasztást kért a Ligakupában
A koronavírus miatt inkább később játszana a csapat.

A találkozón a hétvégéhez hasonlóan Lijnders irányította volna az együttest, de már a keddi sajtótájékoztatón sem tudott megjelenni, mert a rutinellenőrzés során pozitív mintát produkált. Arról egyelőre nincs hír, ki ülhet le a kispadra csütörtökön.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!