Nemzetközi foci

Lukaku nem megy sehova, marad a Chelsea-nél

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP

Sajtóinformációk szerint Romelu Lukaku, a Chelsea csatára Thomas Tuchel vezetőedzővel folytatott megbeszélése során elismerte, hogy nagy port kavart olaszországi interjúja hiba volt.

A Sky Sports kedden azt közölte, hogy a belga válogatott futballista nem távozik a londoniaktól sem a téli, sem a nyári átigazolási időszakban. A klub hivatalosan még semmit nem jelentett be a hétfői találkozóról és annak következményeiről.

Az olasz Sky Sports néhány hete rögzített egy interjút Lukakuval, amelyet múlt csütörtökön adtak le először. Ebben a támadó arról beszél, hogy elégedetlen a Chelsea-nél betöltött szerepével és a közeli jövőben szívesen visszatérne az Internazionaléhoz. A 28 éves futballista arra panaszkodott, hogy Tuchel új játékrendszert alkalmaz, ami nem fekszik neki.

Kapcsolódó
Tuchelnek nem tetszik, hogy Lukaku a rangadók előtt állt neki panaszkodni
Ő nem érezte boldogtalannak a játékost, aki nem az edzőnek, hanem egy újságírónak öntötte ki a szívét.

A tv-csatorna szerint a hétfői beszélgetés során Lukaku elismerte, hogy nem kellett volna ilyen nyilatkozatot tennie. Ez egyébként ahhoz vezetett, hogy a vezetőedző kitette őt a keretből a múlt vasárnapi, Liverpool elleni rangadó (2-2) előtt.

Kapcsolódó
Tuchel kitette a keretből a sajtónak panaszkodó Lukakut
Pedig a Liverpool lesz a Chelsea ellenfele.

A labdarúgó tavaly nyáron szerződött az Intertől a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-hez, amelyben a 2010-es évek elején már szerepelt. Becsült 115 millió eurós vételárával a londoni klub történetének legdrágább igazolása lett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik