JAN WOITAS / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Elkapta a koronavírust a két leggólerősebb lipcsei

Pozitív lett a koronavírustesztje a német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzig két legjobb góllövőjének, a portugál André Silvának, valamint a francia Christopher Nkunkunak.

Kapcsolódó
„Ádám nem egy teljesen átlagos srác” - Szalai 13 nappal a fejműtétje után már edzett
A Mainz is megkezdte a felkészülést a Bundesliga tavaszi idényére.

A portugáliai és franciaországi nyaralásból visszatért futballistákra most házi karantén vár. Az őszi idényben előbbi nyolc, utóbbi 15 gólt szerzett.

Ugyancsak pozítív lett a 19 éves védő, Solomon Bonnah tesztje, a holland labdarúgó szintén karanténba került.

A klub honlapja szerint Nordi Mukiele, Benjamin Henrichs és Dani Olmo sem lehet nyugodt, az ő tesztjük „nem meggyőző eredménnyel zárult”, a triót hétfő délután ismét tesztelik, addig ők is karanténban maradnak.

A három magyart, Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominiket és Willi Orbánt foglalkoztató klubbal kapcsolatos hír az is, hogy távozik a csapattól Marco Kurth, aki négy és fél évig volt másodedző az együttesnél.

Az előző idényben ezüstérmes Leipzig – amely féltávnál csak a tizedik helyen áll a Bundesligában – szombaton a Mainzot fogadja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!