Magyar foci sport

„Ádám nem egy teljesen átlagos srác” – Szalai 13 nappal a fejműtétje után már edzett

Vasárnap megkezdte a felkészülést a szezon második felére a Mainz labdarúgócsapata, és az edzésen meglepetésre megjelent Szalai Ádám is.

Kapcsolódó
Szalai Ádám: Úgy érzem magamat mint akinek új életet adtak
Sikeres műtétje után üzent a magyar válogatott csapatkapitánya.

A 78-szoros válogatott labdarúgó december 11-én kisebb autóbalesetet szenvedett, amely után véraláfutás keletkezett a játékos nyakában. A későbbi vizsgálatok során kiderült, hogy műtétre lesz szükség.

A december 21-i beavatkozás után Szalai Ádám köszönetet mondott az idegsebészeknek és azt írta:

Úgy érzem magamat, mint akinek új életet adtak!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

1. FSV Mainz 05 (@1fsvmainz05) által megosztott bejegyzés

13 nappal a beavatkozás után vastag, szürke gyapjúsapkával a fején jó hangulatban végezte az vasárnapi edzést.

„Nem lepődtem meg rajta, hiszen egész idő alatt tájékoztattak az állapotáról. És Ádám nem egy teljesen átlagos srác. Örülök, hogy sok mindent megengednek neki, a következő hetekben felelősségteljesen kell dolgoznia” – idézte Bo Svensson edzőt a Kicker.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!