Nemzetközi foci

Szerhij Rebrov: Nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök a Fradinál

Alan Harvey/SNS Group via Getty Images
Alan Harvey/SNS Group via Getty Images

Szerhij Rebrov nem bánta meg, hogy elhagyta a Ferencváros csapatát júniusban, derül ki egy interjúból.

Kapcsolódó
Hajnal Tamás: Rebrov azt éreztette, mintha a klubnak kettőnk között kellett volna választania
Három évig dolgoztunk együtt Rebrovval, de soha nem mondta a szemembe, hogy problémája lenne velem – mondja Hajnal Tamás, az FTC sportmenedzsere, miután a távozó edző megjegyezte, hogy volt valaki a vezetőségben, akivel nem jött ki. Hajnal beszélt a két igazolásról, ami állítólag feldühítette Rebrovot, valamint arról, mi kellene ahhoz, hogy több magyar legyen a Fradi kezdőjében. Interjú.

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy a 47 éves ukrán vezetőedző a Bombardir nevű YouTube-csatornának nyilatkozott. A Fraditól három szezon után távozó vezetőedző az Egyesült Arab Emírségekben helyezkedett el, miután az al-Ain kispadját vette át.

Edzők vagyunk, ott dolgozunk, ahol éppen munkát kapunk, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök a Fradinál. Dolgozni szerettem volna, a munkáltatóm azonban nem feltétlen szeretett volna dolgozni velem. Tiszta lelkiismerettel váltam el az FTC-től, mert én mindent megtettem a csapatért, és készen álltam arra, hogy kitöltsem a szerződésemet. Edzőként meg kell tanulnod, hogy soha nem tudhatod, mi vár rád

– mondta az ukrán vezetőedző.

Rebrov a Fradival három bajnoki címet szerzett egymás után, az Európa Ligában és a Bajnokok Ligájában is csoportkörben szerepelt a zöld-fehérekkel. Szerződése lejártakor nem tudott megegyezni a magyar bajnokkal, így elváltak egymástól útjaik. Új csapatával 11 fordulót követően veretlen és 7 ponttal vezeti a bajnokságot.

Olvasói sztorik