Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Hetek alatt kirúghatják Bernd Storckot új csapatából?

Bernd Storck kirúgását fontolgatja a KRC Genk, szúrta ki az NSO.

Kapcsolódó
Visszatér Belgiumba a korábbi magyar sikerkapitány
Bernd Storck a Genk labdarúgócsapatát veszi át az idény végéig.

A német edzőt december hetedikén nevezték ki a csapat élére, de a belga voetbal.24.be beszámolója szerint máris lapátra kerülhet. A Genk vezetői ugyanis azzal a céllal nevezték ki Storckot, hogy feljavítja a bukdácsoló csapat eredményeit. Csakhogy a bajnokságban sem lett jobb az együttes, ráadásul a Rapid Wien elleni 1-0-val az Európa Ligából is kiesett, pedig ez kiemelten fontos volt a klub számára.

A belga élvonalban eddig egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség Storck mérlege, amellyel 9. helyen áll a Genk.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!