Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Nehéz sorsú gyerekeken segít a Real Madrid középpályása

A Real Madridban megmutatta már tehetségét Federico Valverde, az elmúlt napokban azonban emberi oldalát is megismerhette a közvélemény.

Kapcsolódó
Megvan az új BL-sorsolás, Messiék nem Ronaldóékkal játszanak
Az új sorsolás vesztese alighanem a Real Madrid volt.

Az uruguayi középpályás ugyanis újabb egy évig támogatásáról biztosította a madridi vöröskeresztet. Valverde az elmúlt évben adományokkal segítette a spanyol fővárosba érkező migráns gyerekeket és családjaikat, valamint a mélyszegénységben élőket. Miután újabb egy évre elkötelezte magát a jó ügy érdekében, meglátogatta a gyerekeket, vitt nekik ajándékba sportfelszereléseket is, valamint saját gyerekkoráról mesélt.

Valverde az önkéntesekkel is sok időt töltött el, még a gyerekeknek szánt csomagok előkészítésében is segített.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!