Alex Livesey/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A koronavírusos esetek szaporodása miatt szigorít a Premier League

Szerdától szigorít koronavírusos szabályzatán a Premier League, írja a BBC.

A liga azután döntött a korlátozások bevezetése mellett, hogy a Tottenham Hotspur kupameccse után a Manchester United is elhalasztott egy bajnokit decemberben. A két csapaton kívül a Leicester, az Aston Villa és a Brighton is pozitív tesztek miatt volt kénytelen módosítani a csapat aktuális meccskeretén az elmúlt hónapbban.

Az új szabály értelmében egyetlen mérkőzésen sem lehet tízezer több szurkolót beengedni a mérkőzésekre, valamint a drukkereknek oltási igazolást, vagy negatív koronavírustesztet kell bemutatniuk a stadionba lépéshez.

A klubok is szigorítást kaptak, minden edzés előtt PCR-tesztelés vár a futballistákra és a stábtagokra egyaránt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!