Visionhaus/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Az európai klubfutball legrosszabb címvédőjét saját szurkolói támadták meg

Saját szurkolói támadták meg a lengyel futballbajnok Legia Warszawa buszát.

A csapat kétség kívül Európa legpocsékabb címvédője, ugyanis a jelenlegi szezonban utolsó helyen áll 16 fordulót követően. Legutóbb vasárnap, a Wisla Plock vendégeként kapott ki a Legia 1-0-ra, a szurkolóknál pedig ez volt az utolsó csepp a ohárban. A klub fanatikusai rendőri kíséret dacára is megállították a csapatot szállító buszt, majd meg is támadták a focistákat.

Az MTI cikke szerint három futballistát, Rafael Lopest, Luquinhast és Mahir Emrelit megverték a drukkerek. Az incidens során a buszt is megrongálták, a rendőröknek nehezen sikerült feloszlatnia a dühös csoportot.

A Legia egyébként edzőt cserélt hétfőn, a szerb Aleksandar Vukovics pályafutása során negyedszer ült le a klub kispadjára 2016, 2018, 2019 után.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!