Nemzetközi foci sport

Mit érezhet a játékos, aki a 97. percben szerez öngólt?

Nem történt meglepetés a lengyel bajnokságban, a Lechia Gdansk 2-0-ra legyőzte a bennmaradásért csatázó Wartát a 13. fordulóban. Csakhogy bő 90 percen keresztül 0-0-s döntetlen volt az állás, de egy tizenegyessel, majd egy öngóllal a vendégek kiharcolták a sikert.

Kapcsolódó

Utóbbi volt különösen látványos.

Egy előre vágott labdát akart fejjel hazatenni Grzesik, de Lis is kimozdult a kapujából, a kapus ráadásul még el is ütötte a saját védőjét, hogy még kínosabb legyen az öngólt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!