Nemzetközi foci sport

Eszelősen nagy gól döntötte el végleg a Bundesliga-meccset a hajrában

A kiesés elkerüléséért küzdő Augsburg 2-0-ra nyert a Köln vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Gól nélküli első félidő után Andre Hahn szerzett vezetést a vendégeknek a 72. percben, de az igazán nagy durranás a 88. percben jött. Ekkor Niklas Dorsch döntött úgy, hogy egy gyenge felszabadítást mintegy 28 méterről kapura lövi. Óriási bombagól lett belőle, az összefoglalóban 35 másodperctől indul a jelenet:

A Kölnnek ezzel megszakadt a négymeccses veretlenségi sorozata és 2011 októbere óta képtelen otthon legyőzni az Augsburgot.

Végeredmény – Bundesliga, 15. forduló

1. FC Köln-FC Augsburg 0-2 (0-0)
Gólszerző: Hahn (72.), Dorsch (88.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!