Jose Miguel FERNANDEZ / AFP
Nemzetközi foci sport

„Gusztustalan, ahogy Real-drukkerek Gareth Bale-lel bánnak”

Gareth Bale a nyáron visszatért a Tottenhamnél eltöltött kölcsönjátékából, majd kezdett a Real Madrid első három bajnokiján, a Levante ellen még gólt is szerzett.

Augusztus vége óta azonban egyetlen percet sem játszott a klubjában.

Közben a walesi válogatotthoz hazautazott, a Fehéroroszország elleni vb-selejtezőn pályára is lépett, de sérülten tért vissza a klubjához. A madridi drukkereknél ez érthetően kiverte a biztosítékot, de a játékos ügynöke szerint túlzás az a kritika, amit a játékos kap.

Kapcsolódó

„Sosem az ő nevében beszéltem, hanem mindig a saját véleményemet mondom el.

Gusztustalan, ahogy a szurkolók vele bánnak.

Gareth Bale fantasztikus volt mindig is a Real Madridban. Elég csak megnézni, miket nyert a csapattal, milyen gólokat szerzett. Ezek után fair, ahogy bánnak vele? Nem!” – mondta a játékost képviselő Jonathan Barnett.

A 32 éves, 2013-ban leigazolt Gareth Bale szerződése a nyáron egyébként lejár a Real Madridnál.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!