Twitter / ESPN
Nemzetközi foci sport

Ha nem látjuk, nem hisszük el a spanyol bajnokin esett gólt

Az Athletic Bilbao otthon 2-2-es döntetlent játszott a Granadával a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A hazaiak pontot érő góljára nehéz megfelelő jelzőt találni.

A 76. percben Bilbao csatára, Williams pöckölte el a labdát a kapus mellett, de a vendégek védője még a gólvonalról tisztázni tudott, a mentése azonban elakadt a csapattársban, Torrentében. Utóbbi még így is majdnem megmentette a helyzetet, amikor fektében a kapufára pöccintette a labdát, azt azonban a visszavetődő Maximiano a saját kapujába sodorta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!