Nemzetközi foci

Kihisztizte magának a Real-játékos, hogy becseréljék

Álex Cámara / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Álex Cámara / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Hacsak nem áll be gyökeres változás, Isco alighanem elhagyja majd a Real Madridot, már csak az a kérdés, hogy a télen, vagy majd csak a szezon végén. A 29 éves középpályás szerződése a nyáron lejár a csapatnál, Carlo Ancelotti pedig nem nagyon játszatja, mindössze hét bajnokin lépett pályára, ötször csereként.

Csak 176 percet töltött a pályán az idényben.

A Granada elleni 4-1-es győzelem alkalmával a 80. percben állt be, de még lehet, ennyit sem kapott volna. A Mundo Deportivo azt írja, hogy Isco Eduardo Camavingával és Luka Joviccsal közösen melegített, amikor utóbbi kettőt visszahívták a kispadhoz, hogy becseréljék őket, míg a spanyolnak jelezték, folytassa a bemelegítést.

Kapcsolódó
Ronaldo búcsúüzenete Solskjaernak: Sok sikert, barátom! Megérdemled
A norvég edző könnyeivel küszködve árulta el, mit mondott a játékosoknak a távozása előtt.

Isco ezen aztán felhúzta magát, a többiek után ment és dühösen leült a kispadra. Ancelotti pedig ekkor úgy döntött, a komolyabb problémák elkerülése miatt nem vár és becseréli Iscót is a 80. percben. Az olasz szakembert kérdezték a meccs után a történtekről, de kitérő választ adott és arról beszélt, az alapembereknek akartak adni egy kis pihenőt, míg azoknak játéklehetőséget, akik kevesebbet játszottak eddig.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik