Nemzetközi foci

Álruhában jár vacsorázni a ManUnited halálosan megfenyegetett legendája

BEN QUEENBOROUGH / BACKPAGE IMAGES Ltd / DPPI via AFP
BEN QUEENBOROUGH / BACKPAGE IMAGES Ltd / DPPI via AFP
A Manchester United korábbi 67-szeres ír válogatott klasszisa, Roy Keane elmondta, hogy a családjával együtt folyamatosan halálos fenyegetéseket kapott, amelyeket a brit rendőrség mindig is komolyan vett.  

A Sunday Timesnak adott interjújában Keane azt mondta, hogy az első ilyen fenyegetés 2002-ben, az önéletrajzi könyvének megjelenését követően érkezett, akkor a rendőrség felvette vele am kapcsolatot, és elmondta, milyen helyszínekre nem menjen a biztonsága érdekében.

„Amikor 2013-18 között Martin O’Neill asszisztense voltam az ír válogatottnál, akkor a manchesteri rendőrség váratlanul megjelent az otthonomban, és közölték a feleségemmel, Theresával és a gyerekekkel, hogy őket is megfenyegették.

Azt mondták a gyerekeknek, hogy ne hagyják el a házat egyedül, és mindannyian változtassunk a megszokott rutinjainkon

– mondta.

Nemrég összeveszett egy nézővel az Old Traffordon kívül, a vitát pedig videóra is rögzítették, hogy aztán kitegyék a közösségi oldalakra. Keane azt mondta, két mez aláírására kérték fel, de kiderült, hogy egy sportereklyékkel foglalkozó kereskedő az illető.

Aláírtam a mezeket azért, majd mondtam, mennék, nem akarok egész nap itt lenni. Erre egy másik srác dühös lett, és fasznak nevezett

– mesélte, hozzátéve, hogy nem érti, miért írták róla, hogy dühössé vált.

„Ez egy normális csevegés volt egy idegesítő valakivel. Nem volt ez idegeskedés. Ilyen incidens naponta 50 is ér engem” – tette hozzá.

Elmondta, hogy most minden elkövet, nehogy felismerjék nyilvánosan, hogy hasonló inzultus ne érhesse.

Ezért sapkát, sálat és szájmaszkot visel, korán megy vacsorázni, és mindig háttal eszik a többi vendégnek.

Olvasói sztorik