Marjai János / 24.hu
Nemzetközi foci sport

Szoboszlai külön edzett, veszélyben a játéka

Felépült combsérüléséből, és edzésbe állt szerdán az RB Leipzigben Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott védője. A 29 éves játékos a teljes csapattréningen részt vett, és minden bizonnyal Jesse Marsch vezetőedző rendelkezésére áll szombaton a Hoffenheim elleni idegenbeli bajnokin.

A tréner számára ugyanakkor gondot jelent, hogy a szintén válogatott Szoboszlai Dominik továbbra is kisebb izomproblémákkal küszködik, és csak egyéni edzésmunkát végzett.

Kapcsolódó
Másodszor futott ugyanúgy aknára Rossi válogatottja: nagyító alatt a vb-selejtezők
Bravúrgyőzelem a végén, két vereség Albánia ellen, negyedik hely a csoportban és hamar tovatűnő vb-álom. Búcsú utáni statisztikadömping.

Orbán nem állt a válogatott rendelkezésére a közelmúltban a San Marino és a Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőkön. Szoboszlai a miniállam elleni 4-0 során két gólt is szerzett, a varsói 2-1-es győzelem alkalmával viszont combfájdalmak miatt nem lépett pályára, írja az MTI.

Szoboszlaival kapcsolatos hír még, hogy ismét ő lett a hónap újonca a Bundesligában:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!