Athena Pictures/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Gareth Bale örülhet, ha még idén pályára lép a Real Madridban

Gareth Bale legalább három hétig nem tud majd pályára lépni, írja a Marca.

A sportnapilap szerint a walesi támadó jobb lábán a vádlija sérült meg, fájdalmai miatt már a kulcsfontosságú Belgium elleni világbajnoki selejtezőn sem lépett pályára. Bale a Marca szerint nem szerette volna, hogyha a Real Madrid közzéteszi az egészségügyi állapotát, miután visszatért a klubhoz.

A 32 éves futballista szeptember 12-én, egy Real Betis elleni mérkőzésen sérült meg, nem rég tért vissza, de rögtön a válogatott szünetében újra megsérült. A Real Madridnál már nem izgatják magukat annyira Bale miatt, mert nyáron lejár a szerződése, amit nem akarnak megújítani a walesivel. A Marca szerint ezúttal „csak” három hétre dőlt ki, kis szerencsével decemberben már tud majd játszani.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!