AIZAR RALDES / AFP
Nemzetközi foci sport

Az egyik leggyengébb focicsapat legyőzte Uruguayt

Az uruguayi labdarúgó-válogatott kedd este nagy meglepetésre 3-0-ra kikapott a Bolívia elleni világbajnoki selejtezőn.

Az egyik leggyengébb dél-amerikai válogatottnak számító bolíviai csapat egy mázlis góllal jutott előnyhöz, majd az első félidő végén egy fejessel növelte előnyét. Térfélcsere után még egy kihagyott büntető is belefért, így is 3-0-ra nyert Bolívia.

Uruguay zsinórban négy vb-selejtezőt veszített így el, igaz ebből kettőt Argentína, egyet pedig Brazília ellen. A lényegen azonban ez nem változtat, az uruguayi válogatott négy mérkőzéssel a selejtezők vége előtt egy ponttal le van maradva még a pótselejtezős helytől is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!