Pedro Fiúza/NurPhoto via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Látni kell, ahogy Cristiano Ronaldo leteremti az edzőjét

A világbajnoki selejtezők vasárnapi játéknapjának egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy Szerbia hátrányból felállva 2-1-re nyerni tudott Portugáliában.

Kapcsolódó
Ronaldóék szinte a vb-n voltak, de jött egy szerb fejes
Spanyolországnak egy felejthető 1-0-s siker elég volt a kijutáshoz.

Cristiano Ronaldo a lefújás után teljesen összetört, el is sírta magát, ellenfelek és csapattársak sem tudták megvigasztalni. A portugálok szövetségi kapitánya, Fernando Santos viszont mást váltott ki a világsztárból, Ronaldo ugyan lepacsizott az edzővel, de látványosan le is hordta őt a történtek miatt.

Nem csak a Manchester United volt kritikus a szakemberrel kapcsolatban, a portugál sajtó szégyent és szánalmas teljesítményt emlegetett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!