VI Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Utálom így látni a Barcelonát” – újabb klublegenda szeretne visszatérni

A világ- és kétszeres Európa-bajnok irányító középpályás, Andrés Iniesta elismerte, szeretne visszatérni az FC Barcelonához.

A japán Vissel Kobeéan még aktívan játszó 37 éves futballista a Katalán Rádiónak mondta el, hogy bármilyen szerepkörben szívesen visszatérne, mert segíteni akar.

Szeretnék visszatérni az otthonomba, hogy segítsek. Utálom így látni a Barcelonát, nézni, ahogy a csapattársak szenvednek, sajnálom a szurkolókat és az újoncokat is, akik nem tudják elérni a kívánt eredményt. Amikor azok szenvednek, akiket szeretsz, az fáj

– közölte Iniesta.

A Barca ex-csapatkapitánya 2002 és 2018 között 442 mérkőzésen szerepelt a katalánok elitalakulatában, ezalatt 32 trófeát nyert a csapattal: kilencszer volt spanyol bajnok, hatszor Király Kupa-győztes, hétszer nyerte meg a spanyol szuperkupát, négyszer a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai szuperkupát és a klubvilágbajnokságot.

A Barcánál a múlt hét végén jelentették be, hogy az új vezetőedző Xavi, a katalán klub egy másik korábbi legendás játékosa lett. Segítőjének szánják Carles Puyolt és Dani Alves szerződtetése is fölmerült már korábbi csapattársai közül.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!