Pedro Vilela/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Dani Alves akkor sem térhet vissza a Barcába, ha egy euró lenne a fizetése

Nem térhet vissza az FC Barcelonába Dani Alves.

Kapcsolódó

A 38 éves brazil hátvéd szeptemberben bontotta fel szerződését a Sao Paulóval, azóta szabadon igazolható. Az anyagi gondokkal és gyenge eredményekkel küzdő Barca vezetői tárgyalni kezdtek a rutinos hátvéddel egy esetleges visszatérésről, mivel a veterán focista szívesen segített volna a csapatnak.

Ezt viszont kiszimatolták a spanyol lapok és a katalán Sport újságírója, Toni Juanmartí szerint a La Liga nem fogja engedélyezni a regisztrációját a bajnokságba. A Barcelona büdzséjének szigorú limitje van, amibe ugyan beleférne egy jelképes fizetés, de a ligánál az esélyét sem akarják megadni, hogy trükközzön a klub, egyszerűen nem hinnék el, hogy csak annyit keres.

Ezzel valószínűleg csírájában el is fojtották a visszatérés lehetőségét, már ami labdarúgóként illeti a 119-szeres válogatott Alvest.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!