Nemzetközi foci

A Milan újabb kulcsemberét veszíti el anélkül, hogy egyetlen eurót is látna belőle?

Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Továbbra sem dőlt el a Milan egyik legjobb és legfontosabb játékosának, Franck Kessiének a sorsa.

A 24 éves elefántcsontparti középpályás szerződése a jövő nyáron jár le, úgyhogy a Milan igyekszik új szerződést tető alá hozni vele, mielőtt úgy jár, mint Hakan Calhanoglu és Gianluigi Donnarumma esetében, akik szintén kulcsemberek voltak, de végül átigazolási díj nélkül távoztak az Interhez, illetve a PSG-hez.

Az átigazolási hírek tudora, Gianluca Di Marzio azt írja, a Milan most évi 6,5 millió eurós fizetést ajánlott Kessiének, aki viszont 9 milliót szeretne kapni, vagyis az álláspontok továbbra sem közeledtek egymáshoz. 

A kilenc bajnokin két gólt szerző, a Serie A-ban 92 százalékos pontossággal passzoló, a szerelési kísérleteinek 76 százalékánál a labdát megszerző középpályás értékét a Transfermarkt 55 millió euróra teszi, úgyhogy a Milannak nagyon nem mindegy, hogy sikerül-e egyezségre jutnia a több angol klub által is csábított játékossal, vagy újabb fontos emberét veszíti el bevétel nélkül.

A Milan 12 forduló után még veretlen a Serie A-ban, és csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a vele azonos pontszámmal álló Napoli mögé.

Olvasói sztorik