Stefano Guidi/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Az utolsó pillanatban szerezte meg a győzelmet a Juventus

Az utolsó pillanatban nyerte meg bajnoki mérkőzését a Juventus 1-0-ra szombaton, a Serie A 12. fordulójában.

A Fiorentina kezdett jobban, de elég kiegyenlített játékot hozott a bajnoki, egészen a 73. percig, amikor Nikola Milenkovics begyűjtötte második sárga lapját. Ekkor ugyanis rákapcsolt a Juve, előbb Federico Chiesa találta a kapufát, majd Álvaro Morata lőtt lesgólt. Az idő gyorsan telt, úgy tűnt, hogy marad a 0-0, ám Juan Cuadrado egyéni villanása eldöntötte a három pont sorsát.

Tizenkettedik találkozóján mindössze ötödik győzelmét aratta a Juventus és nyolcadik helyre jött föl a tabellán.

Eredmények – Serie A, 12. forduló

Juventus-Fiorentina 1-0 (0-0)
Spezia-Torino 1-0 (0-0)

pénteken játszották:
Empoli-Genoa 2-2 (0-1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!