Etsuo Hara/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Különleges mezzel emlékszik Maradonára a Napoli

Három novemberi bajnoki mérkőzésén Diego Armando Maradonára emlékszik a Napoli.

Az EA7 cég tervezte mezen a legendás futballista arcképe látható, ebben a szerelésben lépnek pályára a játékosok a Verona, az Inter és a Lazio ellen. Maradona halálának évfordulója miatt dobják piacra a mezeket, valamint a legenda nimbuszát is szeretnék eljuttatni a fiatal generációknak.

Természetesen az egy hónapig használatos különleges mezeket is megvehetik majd a rajongók a klub honlnapjáról, az ebből befolyó összeget jótékony célra ajánlják fel az olaszok.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!