Nemzetközi foci sport

Gólöröm közben leesett a lelátóról egy szurkoló

Németországban győzött, így megőrizte első helyét a Konferencia Liga E csoportjában a Feyenoord labdarúgócsapata, amely 2-1-re verte az Union Berlint.

Kapcsolódó
Koponyatörést szenvedett, mentőhelikopter vitte el a Zvezda erőnléti edzőjét
Az elégedetlen szerb szurkolók Bognár Tamás bírót akarták megdobni, de saját emberüket találták el.

A mérkőzés első gólját a vendégek kolumbiai válogatott szélsője, Luis Sinisterra szerezte, aki természetesen kirohant csapattársaival a saját szurkolók elé ünnepelni.

A drukkerek annyira önkívületi állapotba kerültek, hogy egyikük leesett a lelátóról és belezuhant az előtte lévő gödörbe, de a videofelvétel tanúsága szerint nem történt komolyabb baja, és a társaknak sikerült kihúzniuk.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!