Nemzetközi foci

Koponyatörést szenvedett, mentőhelikopter vitte el a Zvezda erőnléti edzőjét

Drámai fordulatot vettek az események Belgrádban a csütörtöki Európa Liga-mérkőzés után. Az F csoport 4. fordulóbeli mérkőzésén a Crvena zvezda 1-0-s vereséget szenvedett a dán Midtjyllandtól, de a szerb szurkolók mindezért a meccs magyar játékvezetőjét, Bognár Tamást okolták.

Bognár már a 12. percben kiállította a hazaiak középső védőjét, Milos Degeneket, majd a 94. percben Marko Gobeljicet is.

A feldühödött szurkolók a lefújást követően minden kezükbe eső tárggyal megdobálták a három magyarországi játékvezetőt, azonban egy kemény tárgy a Zvezda 51 éves erőnléti edzőjét, Federico Pannoncinit találta el, írta a Blic.

A szakember koponyatörést szenvedett, a jelenlévő orvosok ugyan elsősegélyben részesítették, de végül mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A Midtjylland játékosai ilyen körülmények között a pályán ragadtak és nem mertek bemenni az öltözőbe. Ekkor a szerbek csapatkapitánya, a kanadai válogatott kapus Milan Borjan a segítségükre sietett, megszólította a szurkolókat, és bekísérte a vendégcsapat játékosait.

Szerintem valami csodálatos, amit művelt. Segített a nehéz helyzetben lévő játékosoknak, igazi úriember.

Utána még bejött az öltözőbe is, ahol azt mondta, ilyen a futball, előfordulnak hasonló dolgok, de nagyon sajnálja. Ilyen egy igazi kapitány” – nyilatkozta a dánok csapatkapitánya, Erik Sviatchenko.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik