Youtube
Nemzetközi foci sport

Mindenki azt találgatja, miért engedte el a focista a kapuba tartó labdát

Gyanús gól a román kupa nyolcaddöntőjében – ezzel a címmel került a YouTube-ra az a találat ami az FC Buzau és a Dunarea Calarasi mérkőzésén született.

A két másodosztályú csapat meccsén a Buzau már 2-0-ra vezetett, úgyhogy a továbbjutás sorsa gyakorlatilag eldőlt, amikor Dieudonne Kanda megszerezte azt a gólt, amit azóta felkapott az internet.

A vendégek 6-os mezben játszó védője, Marius Leca nem állt a helyzet magaslatán: kezdődött azzal, hogy mivel belógott, így miatta nem volt les, majd Kanda gurítása után a gólvonalnál még kivághatta volna a labdát, de valamilyen megfontolásból inkább átlépte, így az a hálóban kötött ki.

Abszolút igazat kell adnunk a kommentátornak, aki azt mondta a gól láttán, nem tudja, mi játszódott le a védő fejében.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!