facebook.com/farulconstanta
Nemzetközi foci sport

Barcelonát is megjárta a 15 éves tehetség, aki a román élvonal legfiatalabb góllövője lett

Eksztázisban van a román sajtó, miután Enes Sali, egy mindössze 15 éves fiú gólt szerzett a román élvonalbeli bajnokságban. A Farul Constanta tehetsége félidőben állt be az Academica Clinceni ellen és a 85. percben ezzel a góllal állította be az 5-0-s végeredményt:

Sali Kanadában született és ott kezdett futballozni, 11 éves koráig a Woodbridge Strikers félprofi csapatában szerepelt. A Barcelona egy nemzetközi torna során szúrta ki és a La Masiára hívta, amit el is fogadott a támadó középpályás. Egy évet követően azonban nehézségek akadtak a FIFA és a Barcelona között, ezért mennie kellett, így felhívták Gheorghe Hagit, hogy az akadémiájára kerüljön Sali.

Enes Sali 15 évesen, 6 hónaposan és 21 naposan talált be az ellenfél kapujába, ezzel minden idők legfiatalabb góllövője lett a román élvonalban.

A jelenlegi bajnokságban negyedjére lépett pályára, eddig összesen 60 percet játszott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!