Mónus Márton / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Magyar foci sport

Román ikont boronáltak össze a fehérvári kispaddal

A román Gazetei Sporturilor információi szerint Adrian Mutu neve felmerült a MOL Fehérvár FC csapatánál.

A román lap azt írja, a magyar klubnál úgy értékelték, hogy Mutu korábban jó munkát végzett hazája U21-es válogatottjánál, és ha edzőváltásra kerülne sor, akkor a pályafutása során többek között a Chelsea-ben, a Juventusban és a Fiorentinában is megfordult Mutu lehet a befutó.

Jelenleg Szabics Imre irányítja a Fehérvárt, amely nyolc forduló alatt 11 pontot szerzett, és már hét pont a hátránya az éllovas Fradival szemben, amely ráadásul egy találkozóval kevesebbet játszott le.

A 42 éves Mutu edzőként a Voluntarinál, az egyesült arab emírségekbeli al-Wahda második csapatánál, a román U21-es válogatottnál, valamint az FCU Craiovánál dolgozott, utóbbi klubnál mindössze 12 meccs jutott neki.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!