Twitter.com/brfootball
Nemzetközi foci sport

Reménytelen helyzetben megmentett labdából osztotta ki a hét legnagyobb kötényét

A mexikói Monterrey nyerte az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután a döntőben 1-0-ra verte a szintén mexikói Américát.

A BL-győzelmet jelentő gól már a meccs 9. percében megszületett, Rogelio Funes Mori használta ki, hogy Sebastián Cáceres ügyetlen mozdulata révén egyedül maradt pár méterre az América kapujától.

A videón 00.31-nél látható a gól:

A gól mellett a meccs másik emlékezetes megmozdulása az volt, amikor a Monterrey argentin középpályása, Maxi Meza becsúszva mentett meg egy labdát az oldalvonalnál, majd villámgyors mozdulattal kiosztott egy kötényt az ellenfelének, aki aztán egyből le is rántotta Mezát, nehogy elkövessen valami újabb csibészséget.

A győzelmével a Monterrey ötödször lett a CONCACAF-zóna legjobb csapata, és a sikerével kiharcolta a jogot, hogy szerepeljen a klubvilágbajnokságon.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!