Nemzetközi foci sport

Úgy repült bele ellenfelébe egy focista, hogy az a levegőben megpördülve ért földet

Az Észak- és Közép-amerikai, Karibi Labdarúgó-szövetségek Konföderációja (CONCACAF) Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőknél jár a sorozat. Magyar idő szerint csütörtökön hajnalban látogatott a Costa Rica-i Saprissához az amerikai Philadelphia Union.

A lengyel Kacper Przybylko góljával a vendégek szereztek vezetést, majd később győzelmet is, azonban nem erről maradt emlékezetes az összecsapás. A hosszabbítás utolsó percében Kai Wagner blokkolt egy beadást, sőt össze is gyűjtötte a lecsorgót, amikor nagy meglepetésben volt része. Méterekről, páros lábbal érkezett Ricardo Blanco, aki ellenfele lábát találta telibe, Wagner pedig hatalmasat perdülve nyekkent a földön. Az indulatok elaszabdultak, a salvadori Cornejo Melendez játékvezető ráadásul csak sárga lapot adott.

A norvég Dagbladet az egyik futballistát is megszólította a meccsről, mivel Jakob Glesnes személyében honfitársuk is érintett volt. A philadelphiai csapat jobbhátvédje nagyon dühösen nyilatkozott a sárga lap miatt.

Borzalmas volt a bíró, az egész meccsen túl sokszor engedte a durvaságot, aminek ez lett a vége. Simán eltörhetett volna a lába a belépő miatt.

Egyébként a Saprissa is előhúzott egy csúnya belépőt, ahol pont Blancóra csúsztak rá, a két csapat aligha barátkozott össze a mérkőzés alatt. Az viszont helytálló megállapításnak tűnik, hogy a játékvezető nem tudta kézben tartani a meccset.

A BL-nyolcaddöntő visszavágóját április 15-én rendezik majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!