Nemzetközi foci

Döntöttek Solskjaerról, de ennek nem biztos, hogy mindenki örül

OLI SCARFF / AFP
OLI SCARFF / AFP

Nagyon úgy tűnik, hogy Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere kap még egy utolsó utáni esélyt. Az olasz transzfergurug, Fabrizio Romano értesülései szerint a vezetőség úgy döntött, hogy
a vasárnapi, Tottenham Hotspur elleni bajnokin még biztosan a norvég menedzser irányítja majd a csapatot. 

A Spurs ráadásul nem is tűnik megoldhatatlan feladatnak, mert bár egy ponttal megelőzi a Unitedet a tabellán (a londoniak a hatodikak, a manchesteriek a hetedikek), eléggé kétarcú a csapat, az eddigi öt bajnoki győzelme mellett már négy veresége is van. Ráadásul a rangadókon sem szerepel jól, mert bár az első fordulóban meglepetésre megverte a Manchester Cityt, a Chelsea-től és az Arsenaltól is kikapott.

Kapcsolódó
„Bocsi, Cristiano, de elöl ácsorogni már nem menő”
A korábbi válogatott csatár is beleszállt a portugál támadóba és a Manchester Unitedba.

Solksjaerban a bizalom a hétvégi, Liverpool ellen 5-0-ra elveszített hazai mérkőzésen rendült meg. A United ugyan a múlt héten kétgólos hátrányból fordított és nyert a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban, a bivalyerős keret ellenére a legutóbbi négy meccsén mindössze egy pontot szerzett és már nyolcpontos hátrányban van az éllovas Chelsea mögött.

A hírek szerint már az utódját is kinézték, Antonio Conte pedig nyitott is lenne a felkérésre, de tárgyalások egyelőre még nem voltak. Ole Gunnar Solskjaert a legendás Sir Alex Ferguson is támogatja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik