Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Nem volt benne a játékban, hogy négy gólt kapunk”

Valter Gouveia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Valter Gouveia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Jorge Jesus, a Benfica vezetőedzője szerint a Bayern München elsősorban friss játékosainak köszönhetően kerekedett csapata fölé a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

Kapcsolódó
Hányszor mentik még meg Solskjaert a játékosai?
Amikor bajban van a csapat, és kikezdik az edzőt, mindig jön egy-egy nagy durranás. Mint most is.

A szakember a 4-0-ra elveszített hazai találkozót követően az európai szövetség honlapjának kiemelte: mezőnyben végig egyenrangú partnernek bizonyultak, de az is különbséget jelentett, hogy a bajorok kapusa, Manuel Neuer két alkalommal is bravúrosan hárított.

„A végeredmény túlzó ahhoz képest, amilyen játékot nyújtott a két csapat. Más eredménynek kellett volna születnie, mert a meccs nagy részében nem volt benne a játékban, hogy négy gólt kapunk.

A Bayern friss emberei azonban megváltoztatták a játék menetét

– idézte az MTI a Jesust.

Kapcsolódó
Ilyen bravúrra eddig csak az Arsenal volt képes a BL-ben
A Manchester United harmadszor nyert meccset kétgólos hátrányról.

A vendégeknél Serge Gnabry 0-0-nál a 66. percben, Josip Stanisic egygólos vezetésnél a 77. percben lépett pályára. A cserék után négy, illetve három perccel később eredményes tudott lenni a Bayern. Jesus hozzátette: fájó számára az eredmény, mert előttük is adódtak helyzetek, arra pedig nem számítottak előzetesen, hogy kettőnél több gólt is kaphatnak.

Dino Toppmöller, a Bayern másodedzője kiemelte: nagy élmény és egyben szórakoztató volt számára a betegség miatt hiányzó vezetőedző, Julian Nagelsmann helyettesítése. Hozzátette, gratulál a bajor játékosoknak, mert nem könnyű olyan váratlan helyzetben jó teljesítményt nyújtani, amikor a vezetőedző az utolsó pillanatban kiesik.

Az E csoportban a Bayern München hibátlan teljesítménnyel, kilenc ponttal vezet, a Benficának négy, a Barcelonának három, a Dinamo Kijevnek egy pontja van.

Közben kiderült, hogy Nagelsmann koronavírusos lett, azért volt távol:

Kapcsolódó
Koronavírusos lett, azért hiányzott a BL-meccsről a Bayern vezetőedzője
A Benfica ellen a másodedző, Dino Toppmöller irányított az oldalvonal mellől.
Olvasói sztorik