Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Újabb középpályását veszítette el a francia válogatott a Nemzetek Ligájában

Koronavírus-fertőzés miatt nem játszhat a labdarúgó Nemzetek Ligája vasárnapi fináléjában Adrian Rabiot.

A középpályás pozitív teszteredményéről a francia szövetség számolt be szombaton, a 26 éves focistát elkülönítették, nem utazik el a döntőre. Mivel az elődöntő előtt biztossá vált, hogy az ágyéksérülése miatt N’Golo Kanté sem szerepel a sorozatban, Rabiot személyében már a másdik középpályás dőlt ki a sorból. Ennek ellenére Didier Deschamps szövetségi kapitány senkit sem hívott be Rabiot helyére.

A Franciaország-Spanyolország találkozó 20.45 órakor kezdődik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!