Xavier Laine/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Két éve tart már ez, a Real Madridnak le kell állnia!”

A Paris Saint-Germain sportigazgatójának, Leonardónak elege lett a Real Madridból.

A spanyol csapat azzal húzta ki a gyufát a PSG alkalmazottjánál, hogy Kylian Mbappé megszerzéséről nem mondtak le, és a sajtóban is rendre megszólaltak az ügyben. Maga a francia csatár is beszélt a közelmúltban arról, hogy szeretett volna átigazolni, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke pedig megígérte, jövőre újra rástartolnak a támadóra. Itt telt be a pohár Leonardónál.

Két éve megy már ez a huzavona. Az átigazolási időszak lezárult, a Real Madridnak le kell most már állna! Mbappé a PSG játékosa, a klub azt akarja, hogy ez így is maradjon. Tiszteletlenek a madridiak

– mondta a PSG sportigazgatója a L’Équipe-nek.

A párizsi egyesület nyilvánvalóan komolyan is gondolja, hogy megtartja Mbappét, mert 160 millióért sem adta el. Ha viszont nem hosszabbít a világbajnok, nyáron ingyen eligazolhat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!