ANP Sport via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kylian Mbappé már nyáron közölte a PSG-vel, hogy menni akar

Kylian Mbappé elárulta, hogy nyáron szerette volna elhagyni a Paris Saint-Germaint.

Kapcsolódó
A Real Madrid 160 milliós ajánlatára azt mondta a PSG, nem elég Mbappéért
Tiszta vizet öntött a pohárba a klub sportigazgatója.

A francia csatárér megszerzéséért nagy erőket mozgósított a Real Madrid, de egy 160 millió eurós ajánlat is kevésnek bizonyult a PSG számáta. Mbappé így hoppon maradt, viszont 2022 nyarán lejár a szerződése, így akár ingyen elszerződhet a nyáron.

„Amikor már tudtam, hogy nem akarok hosszabbítani, szóltam a vezetőségnek, hogy menni akarok. Azt kértem, fogadjanak el egy értem tett ajánlatot. Korán szóltam, hogy tudjanak reagálni, minőségi pótlásról gondoskodni. Azt reméltem, mindenki nyerhet az átigazoláson.

Az én álláspontom világosság tettem, menni akartam, cserébe a klub szép pénzt kapott volna. Még azt is mondtam, ha közlik, hogy azt kérik maradjak, akkor megteszem

– mondta Mbappé az RMC Sportnak adott exkluzív interjú előzetesében.

A francia csatár egyébként nem szomorú, amiért Párizsban maradt, de ha rajta múlt volna, nem így alakul a nyári átigazolási szezon. Az interjúban azt is elárulta egyébként, hogy nem próbáltak egyezségre jutni nyáron Leonardo sportigazgatóval a hosszabbítása ügyében.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!