LOIC VENANCE / AFP
Nemzetközi foci sport

Hiába kezdett Messi, Neymar és Mbappé is, gólt sem rúgva kapott ki a PSG

A Paris Saint-Germain kikapott a francia bajnokság 9. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén: a Rennes 2-0-ra győzte le párizsi riválisát, amelyben kezdett Lionel Messi, Neymar és Kylian Mbappé is.

Pedig a vendégeknek is voltak minőségi helyzeteik, még a kapufát is eltalálták egyszer, azonban a Rennes sokkal kíméletlenebb volt a kapu előtt, ráadásul lélektanilag fontos pillanatokban szerzett gólt. Egyet a 45. percben, majd ezt az előnyt a második félidő legelején, a középkezdés után egyből sikerült megduplázni – Gaetan Laborde betalált és gólpasszt is adott.

A PSG-nek volt egy les miatt érvénytelenített találata, és mivel csak a kapufát sikerült eltalálni, így statisztikailag kaput eltaláló lövés nélkül hozta le a mérkőzést.

A két gól:

A PSG-nek ez volt a bajnoki szezonban az első veresége (Messivel is az első), a korábbi nyolc meccsét megnyerte. Így még magabiztos előnnyel mehet a válogatott szünetre.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!