Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Lewandowski: Abban bízom, hogy a politika nem szól bele az Aranylabda szavazásába

Robert Lewandowski nagyon reménykedik benne, hogy az idén ő nyeri majd az Aranylabdát.

A Bayern München lengyel csatára remekül szerepelt az elmúlt másfél szezonban, az előző idényt például 41 góllal zárta a német bajnokságban. Tavaly a koronavírus-járvány miatt nem osztottak Aranylabdát, idén viszont jó esélye van a lengyelnek nyerni. Ezt tudja ő is, de egy aggodalma így is van.

Értem, hogy minden válogatott meccs beleszámít, de az elmúlt években sok díjam volt, úgy gondolom, bizonyítottam, hogy kiérdemeltem az Aranylabdát. Hatalmas megtiszteltetés lenne, büszke vagyok a jelölésre is. Abban bízom, hogy a politika nem szól majd bele, és a szavazáson a pályán mutatott teljesítmény dönt

mondta Lewandowski.

A lengyel támadó mellett Lionel Messi is joggal reménykedhet az Aranylabda elnyerésében, aki Király Kupát nyert a Barcával, és az argentin válogatott tagjaként megnyerte a Copa Américát. Sokak szerint tőle tart Lewandowski.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!