Alexander Hassenstein/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Robert Lewandowski olyan díjat vett át, amilyet még sohasem kapott

Fülig érő mosollyal vette át Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel csatára a 2020-21-es szezonért járó legjobb európai gólszerzőjét illető Aranycipőt.

Lewandowski 41 góllal zárta a német bajnokság elmúlt szezonját, amivel toronymagasan első helyen zárt. Másodikként Lionel Messi végzett a a Barcelonában 30 találattal, mögötte pedig csak eggyel maradt le Cristiano Ronaldo a Juventusban.

Kapcsolódó
Lewandowski az elmúlt két évben klasszisokkal veri a világ legjobb csatárait
A BL-ben csak nyerni tud, és február óta minden bayernes meccsén betalált. Elég lesz-e az Aranylabdához?

Korábban sosem nyerte még meg ezt a díjat a 33 éves Lewandowski, korábban pedig csak Gerd Müllernek sikerült elhódítania az aranycipőt Bayern München-játékosként, sőt a Bundesligából sem jött még össze másnak ez a siker.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!