Alessandro Sabattini/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Leicester csodatevője újra a Premier League-ben kapott munkát

Claudio Ranierit nevezték ki az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford új vezetőedzőjének.

A Watfordtól vasárnap távozott Francisco Javier Munoz Llompart, ismertebb nevén Xisco, ezért új vezetőedzőre volt szüksége a csapatnak. Így került a képbe az október 20-án hetvenedik születésnapját ünneplő Ranieri.

Korábban a Chelsea, Leicester City, Fulham kispadján ült már a kispadján, legnagyobb sikere visznt egyértelműen a 2015-2016-os szezon volt, amikor minden papírformára fittyet hányva bajnoki címet nyert a Leicesterrel. Az elmúlt években az AS Roma ás a Sampdoria vezetőedzője volt, utóbbival nem hosszabbított szerződést a szezon végén.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!